De nieuwe single van Reni en Elisa is getiteld “Laat mij jouw stem zijn”. Dit lied is ontstaan vanuit de indrukwekkende reizen die zij als ambassadeurs van stichting Compassion hebben gemaakt.

Het lied heeft als thema:”Opkomen voor kinderen in armoede”. In het lied wordt opgeroepen om dé stem te zijn van die kinderen en om op te staan tegen het onrecht dat zij dagelijks ondervinden. Het is een mooi en meeslepend lied met een prachtige bijdrage van gospelkoor Forever Worship o.l.v. Marcel Koning.

Dit lied is speciaal geschreven voor de korentour “Open Armen”. Reni & Elisa kunnen door koren kosteloos geboekt worden om samen met hen een concertavond te verzorgen dat in het teken staat van gerechtigheid. Op zo’n avond zullen zowel de koren, als Reni en Elisa door de liederen heen hun hart voor gerechtigheid laten spreken. Als sluitstuk van de avond zullen de koorleden, samen met Reni en Elisa, “Laat mij jouw stem zijn” zingen, om op deze manier mensen op te roepen om op te komen voor kinderen in armoede. De opgave kan via koren@compassion.nl

De single is voor €1,25 als download verkrijgbaar o.a. via Audiobits.